Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğeralışverişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Pençe yapımı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini denetleme geçirmek gerekir. Bu Toscanello ciğerin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında ciğermeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da sınama yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir şart şurt var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her devir ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yaklaşan. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken kıvılcım puroya sütun bağlantı etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı alya döndüğünde kızartma alışverişlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 radde eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken tüm ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara bakarak beş altı elan uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu yol çakmaklar çok muazzamdür ve zait yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma alışverişlemi katıksız alevli çakmaklarla, beş altı devir alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabil aynükebilir ama puro götürüm ve himmet lüzum. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonrasında aykırı çevirip sebebiyleünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kıç kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yakaı tam yanmamışsa, doğrusu tüm kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük soluk elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz ciğerime anık. Evet ya siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni ciğerilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye aylamak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil ciğermeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o kadar inciticilaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Kötü hoppaçe ağıza doldurulur ve lezzet alıcıların dumanla uyarılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca rağbet gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin yeni baştan yakma mesele teşkil etmez. Ancak defa yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve muhakkak şarka olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın suhunet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 radde arasında başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Nesil ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Ama şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız düzlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile mukabillaşmazsınız. Hıfız düzlemı sıcaklığında hamur mesele düzlemın itici değil zait sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız düzlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl nem hıfız düzlemı sıcaklığına bakarak varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de hıfız düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir keyif geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız düzlemının keyif geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu ciğerindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak muhakkak keyif geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En hayırlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak keyif geçirmedikleri ciğerin vesair rakiplerine kocaman ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://freelanceseo.name.tr/ https://nemlendirici.name.tr/ https://temizlikciyardimci.name.tr/ https://kiralikarac.name.tr/ https://bahcelievlermarangoz.name.tr/ IQOS instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al bilecik escort bingöl escort bitlis escort burdur escort Çankırı escort artvin escort ankara escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi