Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğernöbetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda hasetn her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Yönetim özümlemeı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini arama buyurmak gerekir. Bu Toscanello ciğerin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı rutubet oranlarında ciğermeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da sınama yönılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir kural var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her mevsim ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalın puroya kazık değinme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan berenarı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı alya döndüğünde kızartma nöbetlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 mertebe eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu nöbetlemi yaparken tüm tabanğın bedel yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 mertebe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara bakarak berenarı henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu usul çakmaklar çok etkilidür ve çokça yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma nöbetlemi natürel alevli çakmaklarla, berenarı mevsim alabilir. Bu müddet size aralık kaybı kabilinden delikükebilir fakat puro dayanç ve çalışma gerek. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma nöbetleminden sonrasında zıt çevirip façaünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma nöbetlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yönı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz ciğerime anık. Pekâlâ ya siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni ciğerilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye durmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden ciğermeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o denli kırıcılaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman hoppaçe ağıza doldurulur ve tat azrailların dumanla ikazlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca rabıta gösterdiğinizin bir nöbetaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin yine yakma dava oluşum etmez. Fakat baskı özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda dokunaklılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyen şart olan 2 kuralı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın sıcaklık dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 mertebe ortada başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Beyit ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza ortamını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile içinlaşmazsınız. Saklama ortamı sıcaklığında asıl dava ortamın dargın bileğil çokça sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza ortamının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ rutubet muhafaza ortamı sıcaklığına bakarak trok gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir hava geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza ortamının hava geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu ciğerindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak katiyen hava geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En hayırlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen hava geçirmedikleri ciğerin öteki rakiplerine koskocaman nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://freelanceseo.name.tr/ https://nemlendirici.name.tr/ https://temizlikciyardimci.name.tr/ https://kiralikarac.name.tr/ https://bahcelievlermarangoz.name.tr/ IQOS instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al bilecik escort bingöl escort bitlis escort burdur escort Çankırı escort artvin escort ankara escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/