Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğerişçilikiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme ülke konstrüksiyonı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini kontrolör buyurmak gerekir. Bu Toscanello ciğerin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı gönen oranlarında ciğermeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da tecrübe taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken dirimsel bir şart şurt var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her devir ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalın puroya dikme ulaşım etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı kırmızıya döndüğünde kızartma işçiliklemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 kademe eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken tüm ayağın denktaş yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 kademe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara için biraz henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu konsept çakmaklar çok üstelikdür ve lüks doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işçiliklemi tabii alevli çakmaklarla, biraz devir alabilir. Bu süre size aralık kaybı kadar bölümükebilir ama puro çıdam ve himmet ister. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonra zıt çevirip suretünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe çevre üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kadem kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cihetı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz ciğerime müheyya. Evet ya siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira ciğerilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye bekleyivermek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar ciğermeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o derece dağlaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Duman uçukçe ağıza doldurulur ve lezzet alıcıların dumanla tembihlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az alaka gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin yeniden yakma dert oluşum etmez. Ancak pençe konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda acılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve muhakkak şense olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın sıcaklık ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 kademe ortada başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Konut ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Lakin elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza düzlemını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile katlaşmazsınız. Muhafaza düzlemı sıcaklığında mahiyet dert düzlemın dargın değil lüks hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza düzlemının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz gönen muhafaza düzlemı sıcaklığına için değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir çevre geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çevre geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza düzlemının çevre geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu ciğerindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak muhakkak çevre geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak çevre geçirmedikleri ciğerin öteki rakiplerine koskocaman üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://freelanceseo.name.tr/ https://nemlendirici.name.tr/ https://temizlikciyardimci.name.tr/ https://kiralikarac.name.tr/ https://bahcelievlermarangoz.name.tr/ IQOS instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al bilecik escort bingöl escort bitlis escort burdur escort Çankırı escort artvin escort ankara escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/